Cautare

61287 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti din 202010" (7.48 secunde)
Traian Basescu a anuntat de mai multe ori, in ultima perioada, ca ia in calcul la modul cel mai serios plecarea pe mare, intr-un voiaj de un an, in calitate de comandant, in cazul in care va pierde alegerile.
Fostul septuplu campion mondial, Michael Schumacher, a fost ranit grav intr-un accident de schi, suferit in finalul anului trecut, pe 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul a fost operat de mai multe ori pana acum, si dupa o lunga perioada a fost scos si din starea coma indusa.
Totodata, o femeie, medic rezident, a fost resuscitata, primind ingrijiri medicale de specialitate, au informat sursele citate.
Magda Marincovici) In ultimii 20 de ani, a crescut numarul persoanelor cu varste intre 20 si 40 de ani care fac accident vascular cerebral O gena implicata in aparitia migrenelor si infarctului de miocard ar fi responsabila si de declansarea accidentelor vasculare cerebrale in cazul persoanelor tinere.
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina. Accidentul a avut loc martți in localitatea Gilau din judetul Cluj.
Ce presupune dieta MIND, pe primul loc in SUA Dieta MIND, creata, studiata si publicata de cercetatorii de la Rush Medical University, ocupa primul loc in topul US News & World Report 2016, fiind considerata foarte usor de urmat si promovand alimentatia sanatoasa pentru persoanele supraponderale sau care sufera de diabet si boli cardiovasculare, afirma nutritionista Lygia Alexandrescu.
Circulatia rutiera pe DE 70 in comuna Tamna din judetul Mehedinti este blocata la aceasta ora dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal in urma unui derapaj. In urma impactului, unul dintre autoturisme a cazut de pe pasarela si a luat foc.
O soferita a fost transportata la Spitalul de Urgenta Craiova astazi, in jurul pranzului, fiind ranita in urma unui accident produs pe DE 574, la iesirea din municipiu.
Am citit cu mare atentie puzderia de comentarii primite in legatura cu articolele despre groaznicul accident de simbata spre duminica de la Lebada.
Dupa accidentul lui Teo Peter din trupa Compact am sarit cu totii in sus, s-a facut mare valva o perioada.
Suntem atat de invatati sa facem sluj pe la unii si pe la altii, in special pe la mahari, ca suntem in stare sa ne vindem si demnitatea nationala.
Doua persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenta Craiova, ieri, in jurul orei 11.00, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost implicat intr-o tamponare violenta, produsa pe strada Obedeanu din municipiu.
Doi tineri din Viisoara s-au rasturnat cu Toyota in care se aflau. ... de 22 de ani, a scapat doar cu cateva traumatisme usoare la cap, in timp ce Doru R.
La data de 12 noiembrie 2010, in jurul orei 03.35, S. Nicoleta de 35 de ani din jud.
La data de 21 noiembrie 2010, in jurul orei 16.30, N. IULIAN, de 25 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Mitsubishi, pe Calea Vacaresti dinspre Splaiul Unirii catre bd.
Un tanar din Constanta a plecat de la locul accidentului, dupa ce masina pe care o conducea a izbit un copac si a luat foc.
Ei au fost preluati imediat de o ambulanta si transportati la Spitalul din Ploiesti pentru investigatii. Catalin Crisan se afla in masina impreuna cu sotia sa, cei doi intorcandu-se dintr-o scurta vacanta la munte.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Primii raspunzatori pentru accidentul de pe strada Brandusei din Craiova, cand un autoturism s-a proptit intr-o gaura din carosabil, au fost gasiti reprezentantii Regiei Autonome Apa Craiova.
In curand se implinesc cinci ani de la accidentul de schi in urma caruia a murit sotia actorului Liam Neeson (61 de ani). Starul a dezvaluit recent ca inca nu a putut trece peste aceasta nenorocire din viata lui.
google-analytics.com